Pihinaattori

Valokuvaajille. Tonkii puolestasi nettikauppojen alennuslaarit, poistotuotteiden kategoriat ja käytettyjen tavaroiden osastot.

Merkintöjen selityksiä

€ ↴ X verran
Tuotteen euromääräistä hintaa on laskettu jonkin verran. Tällaisia merkintöjä on ainakin Maitolaituri TV:n tarjouksissa, sillä sen tuotesyötteessä ei ole alennettua hintaa vaan ainoastaan normaali myyntihinta.
Hinta: 0€
Hinta on jostakin syystä nolla euroa. Ehkä kyseessä ei ole tietyn tuotteen tarjous, vaan jokin kampanja tai kauppiaan jättämä "mainos".
Alennus 32%.
Kun alennusprosentti on ilmoitettu, on tuotteelle löytynyt alennetun hinnan lisäksi normaali myyntihinta, josta alennusprosentti on laskettu ja pyöristetty tasaluvuksi.
☑ Ei kiinnosta
Klikkaa jos haluat himmentää tarjouksen, josta et ole kiinnostunut. Valintasi laitetaan muistiin. Sen jälkeen epäkiinnostava tarjous näkyy vaaleanharmaalla.
Tarjousta ei löydy (0/3 ääntä)
Auta piilottamaan turha tarjous klikkaamalla sitä linkkiä jossa lukee yllä näkyvä teksti. Kun tarjous saa kolme "ei löydy" -ääntä, se piilotetaan kokonaan luettelosta. Yhdestä IP-osoitteesta otetaan vastaan vain yksi ääni per tarjous.
Toimitus alk.: 6,90€
Tavaran pienimmät toimituskustannukset kun se toimitetaan Suomen sisällä joko Postin tai Matkahuollon kautta pakettina, ei siis kirjeenä eikä kotiinkuljetuksena.
Säädä mieleiseksesi
Valitse kauppa

Skriptiä päivitettiin 8.12.2022 kello 16.23 aikaan. Epätäydellinen muutoslokion täällä.